Om tegnechristine

Jeg vil gerne inspirere andre til at leve et uperfekt og dejligt liv på alle planer.

Jeg er et helt almindeligt menneske, der er blevet træt af at rundt og lade som om, jeg selv er perfekt, min familie er perfekt, mit job er lige så og at jeg snart er på vej til en lederstilling. Jeg har været der, altså lige på nær lederstillingen. Men i alt ræset efter det perfekte. Og jeg gør det stadig nogle gange. Og det er ikke der det sjove er! Så jeg vil meget hellere fortælle om det virkelige liv, som det er, lave fede, sjove tegninger, som kan gøre en forskel for andre.

Og jeg vil gerne inspirere dig til at leve liv, hvor du selv kan være med. Et liv som er fedt for dig, ligesom jeg prøver at gøre mit liv fedt for mig og mine, uperfekt, rodet, lækkert, sjovt og alt hvad et liv nu er. Men fritaget fra presset om at passe ind i en kasse eller være helt perfekt og poleret.

Og derfor fortæller jeg jer også om, hvordan det også er hjemme hos os, når det hele ikke stråler af ajax, pigerne roder over alt eller jeg kaster mig over deres fredagsslik eller åbner en flaske rødvin på en torsdag. Uha uha.
Jeg vil gerne grine sammen med dig derude, opfordre dig til at gøre det, du drømmer om. Leve det liv I vil, også når det er grimt og brunt. For det er i virkeligheden alt det sjove sker. Det som vi kan grine af og som binder os sammen.

Ud over at blogge laver jeg også illustrationer og hjælper virksomheder med deres kommunikation. Jeg hjælper også gerne dig med din hjemmeside, din kommunikation på sociale medier, illustrationer til kampagner mv.
Skriv til mig på christine@tegnechristine.dk