CV – Christine Thorsen

UDDANNELSE

2002 – 2008
Cand.mag. i medieformidlet kommunikation fra Humanistisk Informatik på Aalborg Universitet

ANSÆTTELSER

2015-2017
Egen blog og virksomhed

I 2015 startede jeg bloggen tegnechristine.dk, hvorfra jeg deler sjove tegnede historier om mit liv og hverdag som mor og menneske. Jeg tilbyder også tegnede kampagner, illustrationer mv. til private og offentlige virksomheder.
Herudover hjælper jeg virksomheder med at komme ud over rampen med deres online kommunikation.

2016 – 2017

Barsel med lillen

2015 – 2016
Kommunikationskonsulent, BASEN Skole og Dagbehandling

Opdatering af hjemmeside, udarbejdelse af foldere og flyere om, hvordan BASEN hjælper børn og unge med psykiske udfordringer, udarbejdelse af Facebook-kampagne, opdatering af medarbejderhåndbog, Google Adwords og diverse kommunikationsopgaver.

2014 – 2015
Udviklingskonsulent, Sekretariat for Udvikling og Kommunikation, Ballerup Kommune

Projektkoordinator på udvikling af nyt digitalt mødested/website for hele kommunen. Udarbejdelse af en række taler til borgmesteren, herunder nytårstale. Projektleder på udvikling og implementeringen af en innovationsside til kommunens intranet – herunder tegning af storyboards, facilitering af brugertests, produktion af tekst og illustrationer. Strategisk arbejde med udvikling og implementering af større tværgående indsatser på hhv. erhvervs- og sundhedsområdet.

2011- 2014
Kommunikationskonsulent og projektleder, Miljø og Teknik, Ballerup Kommune

Projektledelse af OPI klimaprojekterne Carbon 20, Formel M og Test en el-cykel. Facilitering af Ballerup Klimanetværk. Herunder udvikling og implementering af klima- og sundhedstiltag og kampagner internt blandt medarbejdere samt eksternt til borgerne og virksomheder. Udvikling af visuelt dialogmateriale, produktion af interviews, artikler, pressemeddelelser, redaktion og udvikling af website. Udarbejdelse af brugerundersøgelser, analyser og evalueringer. Planlægning og gennemførelse af møder, workshops og konferencer. Samarbejde med og projektstøtte til virksomheder i forhold til energibesparende tiltag. Bredt privat og offentlig netværk.

2011
Kommunikationskonsulent, Kommunikation, Ballerup Kommune

Kommunikationsrådgiver, redaktions- og kampagnearbejde. Herunder interviews, redigering og produktion af artikler, pressemeddelelser, pjecer og annoncer til intranet, hjemmeside og aviser. Opnået stor kontaktflade internt og eksternt samt erfaring med kommunen som politisk styret organisation.

2010 – 2011
Markedsføringskonsulent, KILROY International

Strategisk kommunikation, udvikling og redigering af websites. Herunder research og produktion af tekster om rejsedestinationer, anden tekstproduktion, oversættelse af tekster fra dansk til engelsk, billedredigering,  produktion af diasshow, webredaktion, SEO-optimering. Målgruppeanalyser.

2009
Kommunikations- og webansvarlig, Professionshøjskolen Metropol

Kommunikation og webredaktion med fokus på formidling af sundhedsfaglige efter- og videreuddannelser. Herunder interviews, produktion af artikler til websites og fagmagasiner. Beskrivelser af kursusforløb. Produktion af kursuskatalog, uddannelsesoversigt. Gennemført stor omstrukturering af hjemmeside samt produceret brugermanual hertil.

2007 – 2008
Forsknings- og undervisningsassistent, Aalborg universitet
Facilitering af EU-forskningssamarbejde.  Spørgeskemaer, artikler og undervisning.

2006
Kommunikationspraktikant, Art2Business

Kommunikation, redaktionelt arbejde og virksomhedsudvikling. Herunder udvikling og beskrivelser af kulturkoncepter til virksomhedsudvikling, markedsføringsstrategi,  interviews, målgruppeanalyser, artikler, brochurer, tekster til web mv. PR- og undervisningsarrangementer.

2003 – 2004
Frivillig journalist/skribent Studenterbladet Nye Veje

Interviews, artikler om studieliv i Aalborg samt udvikling af bladet.

KURSER

2015     Illustration og fortælling ved Jette Guldfeldt, Designkurser.dk

2015     Grafisk facilitering ved Processink

2009     Adobe InDesign CS3/4 ved 4D konsulenterne
2009     Projektstyring og organisationsteori, seks uger ved BEC Management

IT- KOMPETENCER

Photoshop, Powerpoint, Officepakken. Diverse CMS systemer fx. WordPress, Drupal og Umbraco.

LIDT OM MIG

Jeg bor på den gamle flyvestation i Værløse sammen med min mand Søren og tre piger på et, syv og ti år. I min fritid løber jeg og er sammen med familie og venner.