Überlækker og uperfekt ferie…

Vi skal snart på ferie. Vi har leget et mobilhome i Kroatien. Med aircondition, to toiletter og tre værelser. Hvad man ikke har derhjemme, må man kompensere for, når man er ude. Og det er på en stor campingplads med pools alle vegne og et rigtigt hav med oppustelige ting, man kan hoppe på. Der skal ikke mangle noget…

Det er lidt luksusagtigt. For vi gider ikke telt lige nu. Jeg har boet i telt i store dele af mit barneliv og ligget fire mennesker på underlag nede i det ene hjørne, spist pulverkartoffelmos i regnvejr, brugt hårshampoo som opvaskemiddel og været ét med naturen. Det har været dejligt og fint og lidt koldt nogle gange. Og jeg har ikke noget imod telt som sådan. Eller naturen. Jeg foretrækker telt frem for mange andre ting. Ligesom jeg foretrækker guds frie natur over et klamt restepladstoilet. Jeg vil heller ikke sige, at jeg aldrig kommer til at bo i telt igen…

Men i år gider vi ikke ikke telt! Men det hele kan jo ikke være luksus, så vi har valgt at køre selv derned… Med lillen, der ikke gider at køre i bil ret længe ad gange og andre i bilen, som får køresyge, bliver utålmodige og snakker højt, når lillen skal sove. Så der kommer helt sikkert til at være lidt skrål…

Men vi har aftalt, at vi vil have en god ferie. For vi trænger til at komme af sted efter sidste år på en af de mindste øer i Danmark, hvor vi alle fik udlængsel efter to dage. Så vi våger pelsen og tager på langfart. Vi glæder os meget og har forberedt os godt for, at det skal blive en god oplevelse… Med plads til skrål…

Lige nu tænkes der i nødkit til bagsædet: teletubbies på mobil, tubegrød til lillen, chokoladekiks, hvide boller, bamseformet spegepølse, tubemakrel, spil, tegnesager og feriemusik. Og otte pakker havregryn. For hvad nu, hvis de ikke har havregryn i Kroatien? Man skal aldrig gå ned på havregryn…

Hvor skal I hen på ferie? Glæder du dig eller er du ved at skide grønne grise? Hvad er dit nødkit?

Af Christine Thorsen

One thought on “Überlækker og uperfekt ferie…

  1. signe

    Jeg skal 26 km væk fra Kbh (hvor jeg bor), til Roskilde. Eller rettere, kæresten og jeg sejler hans båd fra Århus til Roskilde, og så hygger vi der i 14 dage, mens han også lige arbejder lidt 😉

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *