Bikiniklar…? Skål for den lækre mordamekrop!

Er du klar til Bikinisæson? Ellers prøv den fantastiske suppekur og tab fem kilo…
Når jeg ser de, der reklamer om, at man lige kan nå at tabe fem kilo for at man kan gå på stranden i en bikini, så tænker jeg, hvornår stopper de med at lave de der reklamer? Er der stadig nogen, som hopper på dem og synes det er en fest at drikke boullion hele sommeren?

Ikke at jeg ikke selv på forskellig vis har prøvet at smide de fem kilo i mine tidligere dage. Jeg havde min “jeg ligger i solen og sveder”-periode og tænkte, at så ville jeg nok smide de fem kilo. Jeg havde også jeg “spiser kun én chokoladescone og et kilo gulerødder om dagen og så taber jeg mig nok”-periode. Og et par andre perioder. Ikke super holdbare løsninger vil jeg sige. Nu prøver jeg, at arbejde lidt mere ud fra “vær rar ved din krop hver dag” – løsningen.

Men tilbage til Bikinien. Jeg har ikke en gang en bikini. Jeg går i det lycraundertøj, der nu en gang er i mit skab og som ligner en bikini mest. Jeg har heller ikke en badedragt mere. Den glemte jeg i Lalandia for to år siden. Ja, der var vi lige i Lalandia i tre timer hele familien – inden vi fik lillen. Så fik vi prøvet det… Og fandt ud af, at vi nok er mere til sådan noget udendørs noget med en strand og et hav.

I forhold til bikinien så tænker jeg faktisk, at jeg i år vil prøve at se om jeg kan opstøve en fin bikini, som klæder min krop og giver lidt lækkerhedsfølelse. Så jeg kan smide det falske bade(under)tøj væk.
I forhold til det med de fem kilo, så har badetøjsproducenterne jo heldigvis opdaget, at vi kvinder kommer i forskellige størrelser, så man kan få en størrelse, der passer til lige netop den størrelse man er, så man ikke skal drikke suppe hele sommeren.

Så skål for alle vores lækre mordamekroppe og for at vi finder en lækker bikini, der er vores krop værdig! Del gerne hvis du også synes, at mordamekroppen er en skål værd 🙂

2 thoughts on “Bikiniklar…? Skål for den lækre mordamekrop!

 1. Nadia

  Dit indlæg er VIDUNDERLIGT! Det rammer perfekt … Må jeg låne din tegning til min IG-profil? (Nadia_Padia)

  Reply
  1. tegnechristine Post author

   Hej Nadia – tusind tak for de pæne ord, jeg så først din besked nu. Men ja selvfølgelig må du bruge den, så længe det ikke er til kommercielt brug. Og så må du meget gerne tagge min profil på insta(tegnechristine) 🙂 Hav en dejlig dag 🙂

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *