Familie…

Hvad er familie? For mig er familien landinspektøren og vores tre tøser. De er bare noget helt særligt og uvurderligt i mit liv. Sammen med dem føler jeg mig helt hjemme. Jeg kan slappe helt af og være vildt glad og crasy… Og hende den virkeligt sure dame en gang i mellem. Det kommer jeg vist ikke uden om, selvom jeg prøver at skære lidt ned på hende.
Men familien er også den udvidede del med vores søskende og forældre, som har en virkelig vigtig plads i mit liv. Og der er mostre, fastre, onkler, tanter, fætre, kusiner, older osv., som også betyder rigtig meget.
Og der er venner af familien og ikke mindst veninderne. Dem jeg kan slappe af og have det sjovt sammen med. Jeg har nogle rigtigt gode af slagsen, som jeg har haft i mange, mange år. Vi har virkelig mange gode og sjove minder sammen. Og vores egen helt særlige humor. De er også lidt min familie. Selvom vi ikke ses hele tiden, så ved jeg, de er der.
Og der er de nye venskaber, som måske en dag bliver lidt som familie.
For mig er familien de mennesker, der betyder noget i mit liv. Så selvom min tegning kun viser de helt nærmeste, så er min familie i virkeligheden meget større. Jeg tænker, at familier kan se ud på mange forskellige måder. Hvordan ser din familie ud?
Af Christine Thorsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *