Let´s kick some ass!

Kender du den der følelse af, at lige om lidt bliver man afsløret. I ikke at være god nok. God nok mor. God nok kæreste. Sjov nok veninde. Cool nok person. Dygtig nok rent fagligt. I det hele taget god nok til at gå efter det, man drømmer om.

Sådan har jeg det nogle gange. Men jeg har alligevel besluttet mig for at gå efter min drøm. Jeg vil leve af at tegne og skrive. Sådan for alvor. At lave tegnede historier er så sjovt, at jeg er nødt til at gøre det til mit arbejde og sådan rigtigt tjene penge på det.

Men så kommer den der stemme indeni. Du kan da ikke leve af det. Er du overhovedet god nok. Lige om lidt bliver du afsløret i, at du slet ikke kan tegne. Og du er jo heller ikke særligt sjov, du er jo ikke ligefrem stand-upper. Er du overhovedet en god nok kommunikatør, du har jo kun gået fem år på uni og har kun seks års erfaring fra det virkelige liv. Det er jo ikke rigtig noget vel. Lige om lidt går I sikkert fra hus og hjem fordi, du ikke kan tjene penge.
Sådan kaster frygten sine klamme, bange håndtegn ud over mig.

Men heldigvis er der en anden stemme, som råber højere. Du kan godt, du er nødt til at skide på alt det pis og bare gøre det. Du kan jo ikke sidde der på en eller anden arbejdsplads og være den sure medarbejder, der “synes det er synd for dig – åuåhhhh, det er så synd for dig…”. Det holder ikke. Og hvad nu hvis du KAN tegne? Hvad nu der er nogen som rent faktisk KAN lide det, du laver? Og du rent faktisk KAN leve af det. Hvor fedt ville det lige være! Tænk lige på det!
Den stemme har jeg ladet vinde og jeg går i gang, når jeg er færdig med min barsel om et par måneder, hvor jeg kan hyres som tegner og skribent til at lave sjove tegnede striber, kampagner, illustrationer mv. Det bliver så fedt!!!

Har du også en drøm, som du er bange for at gå efter?
Jeg tror på dig! Giv frygten sparket og gør det alligevel. Del gerne hvis du også tror på, at du kan gøre det, du drømmer om og fortjener at have det godt OG sjovt hver dag!Giv frygten sparket

Af Christine Thorsen

2 thoughts on “Let´s kick some ass!

 1. Sarah Didrichsen

  Jeg er vild med dine tegninger, Christine. Ville gerne læse dine striber. Synes de skal have en fast plads i Politiken 😀

  Reply
  1. tegnechristine Post author

   Mange tak for de fine ord Sarah, det er så dejligt med opbakning, når man nu kaster sig ud i sådan noget nyt, spændende og farligt 🙂

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *