Åhh hverdagen…

Ferie er skønt, men åhh hverdagen…
Kender I det, at man virkelig nyder hverdagen ovenpå sådan en lang og hyggespækket juleferie med hele familien. For det har virkelig været hyggeligt og en smule intenst med 11 mennesker i et sommerhus, i en uge i Nordvestjylland. Der blev spillet meget kort, spist et par grise og jagtet vildt vejr med håndholdt mobil, da stormen Urd var over os i netop de dage.

Nytåret var ligeledes helt i top med fætrene på besøg. Vi måtte godt nok kapitulere kl. 23, da fætrene var taget hjem. Det trækker tænder ud at have et lille morgenmenneske i huset, som vågner mellem kl. 04.45 og 05.45, hver dag. Det faldt dog ikke i god jord hos de to store piger, at skulle i seng før kl. 24. Vi havde selvfølgelig skudt raketter af, men man får bare ikke rigtig den samme følelse af at være i live kl. 20, som kl. 24, hvor himlen blinker, bragene suser om ørene og man klamrer sig til sine sikkerhedsbriller. Så vi har lovet, at næste år fyrer vi den af og at i hvert fald én af os voksne nok skal klare den til kl. 24.

Da ferien lakkede mod enden tirsdag efter nytår og pigerne havde deres sidste dag hjemme, var lillen og jeg helt klar til, at de skulle i skole igen. Kender I det? Sådan en syvårig, der keder sig, den nagende dårlige samvittighed over, at man ikke lige har energi til at smutte en tur i svømmehallen eller på Den Blå >Planet. Man er nærmere der, hvor man lige kan snige sig op til spil kort eller en gåtur og det er bare ikke helt nok.
Så det var virkelig dejligt, da vi nåede til onsdag og alle var taget af sted og lillen og jeg bare kunne hygge os herhjemme.

aahh-hverdagen

Af Christine Thorsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *