Giv aldrig op på en låååårtedag ;-)

I går havde jeg en rigtig lortedag. Eller låååårtedag, som vi siger på jysk 😉

Jeg skulle have trykt fire plakater til min nye webshop, som er på vej(whohooo). Og jeg er helt vildt bange for, at plakaterne bliver grimme. Og så fedtede jeg rundt i det. Og myrek….. det hele. Alt det her med uperfekthed, gik helt fløjten.

Og så fandt jeg et trykkeri, som så fint, troværdigt og ok billigt ud. Men den endelige pris var faktisk ikke særlig billig. Og de bor i Sverige. Og har leveringstid på en uge… Fedt. Og så stressede jeg lidt over det. Og over mit arbejde, som også tager tid. Og hvad med min business. Kan jeg nå begge dele? Og hvad med moms og skat og ….Skal jeg bare droppe lååårtet eller hvad….???

Men så huskede jeg på et godt råd, som en gut, der hedder Jeppe Kuld, fortalte mig om: “Never quit on a bad day”. Han brugte det, da han gik tværs over USA på Pacific Crest Trail ruten.
For ham handlede det om at gennemføre verdens hårdeste vandrerute på ca. 4300 km igennem bjergkæden Pacific Crest Trail.
For mig handler det om rookiehed og liiiiidt stress, når man skal gøre noget, man aldrig har prøvet før. Helt på egen hånd.
I begge tilfælde handler det om at gå vejen og realisere drømmen, selvom man ikke kan overskue hele vejen på en gang.
Og så kan man virkelig godt få lyst til at droppe det hele og få et fuldtidsjob eller noget der ligner. Ikke at det er en dårlig ting med job. Især ikke der, hvor jeg arbejder nu, hvor jeg er med til at skabe fremtidens løsninger inden for grøn omstilling. Det er virkelig noget, jeg brænder for.

Men jeg vil også mit eget. Jeg vil også have de her plakater trykt. Så i dag er jeg på den igen. Og jeg har fundet et lille sted, i nærheden med gode anmeldelser. Og de er både billigere og meget hurtigere. OG RARE. Meget vigtigt, når man sådan en rookie…;-)

Så “never quit on a bad day”. Og husk at bevare fokus på det, du har gang i lige nu. Og ikke alt det andet, du også skal nå. Jeg øver mig. Hver dag. Så i dag er der gang i bestilling af plakater. Er jeg pisse bange? Ja! Gør jeg det alligevel? Ja!!! Og det bliver så godt at se dem på tryk!

I øvrigt kan du læse om Jeppe Kulds tur tværs over USA, for jeg var så heldig at få lov til at skrive historien. Find den i spejdersports magasin “Udstyr til egentyr” side 64.

Hvad siger du til dig selv, når du har en dårlig dag?

Møs møs fra Christine

Af Christine Thorsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *