Når man går i mod en ny drøm…og er lidt en tøsetøs….

Kender du den der følelse af at være på vej imod ukendt land. Man føler lidt at man går i blinde…
Man har længe drømt om at gøre sin drøm til virkelighed og arbejdet lidt hist og her på det. Men man er også mega bange for om, det nu holder. Og hvad nu hvis det bliver en succes… Fuck.. Endnu værre næsten…

Sådan har jeg haft det længe. Jeg er virkelig tryghedsnarkomantypen, tænketypen med popcornhjernen, der bare popper den ene idé efter den anden. Og jeg kan blive helt høj på idéerne. Men så kommer angsten, og jeg får ikke helt rykket nok på det. Og så synes jeg ikke det er pænt nok. At farvene er gode nok. Osv. Og så stopper jeg…

Men nu har jeg besluttet mig for at tage et lille bitte skridt ad gangen. Bare gå et lille bitte skridt hver dag. Prøve nogle ting af. Se hvad der virker. Så der kommer nok til at ske lidt her på bloggen. Uden at love for meget… For det kan jo være farligt…
Men jeg vil i hvert fald teste de her rå og upolerede tegninger af, som den nedenfor. For jeg er jo nødt til at arbejde lidt mere med perfektionisten… Og at det skal være let og legende at tegne:- )

Hvordan har du det, når du skal igang med at realisere en ny drøm?
Husk nu. Giv aldrig op, hvis det betyder noget for dig, bare tag et lille, bitte, bitte skridt hver dag! Og gør det på din måde! Gør det selvom du er en tøsetøs, ligesom mig 😉

Af Christine Thorsen

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *