Den forkerte type…

Om at være den forkerte type
Kender du det. Den der følelse af at være den forkerte type? I de forkertes klub? Den der altid ser det forkerte ved sig selv. For gammel, for opmærksomhedssøgende, for lækker, for sjov eller mangel på samme.

Har du også den følelse til tider?

Men hvad nu hvis du i virkeligheden ikke den forkerte type? Måske har du bare ikke opdaget alt det gode ved dig selv endnu. Eller måske er lortetingene ved dig selv netop guldtingene?

For man kan jo ikke altid være den perfekte type. Den der løber hver uge. Passer på klimaet. Husker alt. Gør alting rigtigt. Er blevet voksen og er kommet videre. Står i sig selv. Siger til og fra – på den groundede måde.

Sådan er man jo ikke ligefrem altid, selvom det kunne være fedt.  Jeg er i hvert fald ikke.

Jeg glemmer jo stadig ting. Som barnets skoletaske her til morgen. Fordi jeg var for doven til at pakke dagen før. Og for træt til at stå op i ordentlig tid.
Ja eller doven var jeg vel ikke. Jeg havde bare et barn, som ikke kunne sove dagen før og et afsnit af noget, jeg var nødt til at se.
Derudover havde jeg og landinspektøren faktisk nået meget. At støvsuge, gøre badeværelse rent, pleje forholdet, køre på genbrugsstationen. Være ude at lege med lillen, slå en halv græsplæne, lave pizza og brænde boller på. Smøre madpakke, putte tre børn, hvoraf en blev ved med at stå op.
Vi nåede det meste. Og jeg glemte så skoletasken til morgen og et barn kom lidt for sent. Jeg blev lidt for sur på barnet og mig selv. Følte mig lidt forkert. Selvom jeg meste, man gjorde var rigtigt.

Så resten af dagen siger jeg fuck til alt det rigtige. Det gør ingen lykkelig – giver højst følelsen af at være lidt mere forkert. Resten af dagen siger jeg ok til rodet, glemsomheden og giver mig selv lidt ros for at være et dejligt og lækkert menneske. Der drikker kaffe af to kopper ad gangen…

Hvad siger du i dag? Er du et dejligt og lækkert menneske?

Af Christine Thorsen

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *