Er du ven med din pølle?

Løbedrømme og pøllevennen…
Ja så fik jeg lige fanget din opmærksomhed med den overskrift hva? Men det handler ikke om den slags pøller du tænker på, men en anden…

Kender du det der med at være ude at løbe. Og man føler sig virkelig oven på. Man forestiller sig, at man lige tager 10 km næste gang. Eller 5 i hvert fald. Og at man da lige skal melde sig til et løb. Så man har noget at træne op til. Så man virkelig kan komme i form. Og blive den her total hottie med det store overskud og de strammeste baller..  og mave.  Ja, ja den kører jo stadig en gang i mellem, den der dagdrøm, hvor man kommer løbende ind over målstregen og ser totalt lækker ud i stramt tøj og næsten ikke rød i hovedet…

Men hvis man tænker lidt nærmere over det, så er virkeligheden nok lidt en anden. Jeg skal nok komme med til løbet. Og få trænet op til løbet. Sådan nogen lunde i hvert fald. Men der vil nok altid være den lille pølle på maven og den lettere slappe hud efter de tre fødsler. Jeg har heller aldrig været typen, der havde den der helt flade mave. Jeg er mere typen, der har en lille pølle der, som følger mig i tykt og tyndt og hepper på mig over målstregen.  Og det er ok. Pøllen må godt være der. For uden pølle ville der bare være slap hud og så er det alligevel pænere med pøllevennen. Hvordan har du det med din pølleven? Give it som looove 🙂

Af Christine Thorsen

 

2 thoughts on “Er du ven med din pølle?

 1. Tina May Jensen

  Jeg har faktisk 2 pølle venner, og jeg tror næsten at jeg ude i det fjerne kan se pølle ven nr. 3. Jeg har ikke truffet den endelige afgørelse endnu om jeg vil være venner eller ej. Det må tiden vise!

  Reply
 2. Freja

  Jeg er sikker på, at alle har problemer eller noget, vi vil ændre – alle er simpelthen blevet så perfektionistiske. Vi bør slappe mere af i vores kroppe og nyde hvor fantastiske de også er;)
  Hilsen Freja

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *